Webinar Farma Practic cu tema Poate Porni Prevenția din farmacie?

Avem/aveți  nevoie de recunoașterea serviciilor farmaceutice?

Eveniment creditat.

 

Vă așteptăm la Farma Practic, webinar pe zoom – practic, axat pe realitate, asumare, curaj și sinceritate!

“Serviciile farmaceutice sunt parte a sistemului de sănătate și au ca scop îmbunătățirea stării de sănătate și creșterea calității vieții populației, inclusiv prin participarea la campanii de sănătate publică ce vizează prevenția. Serviciile farmaceutice se pot adapta în funcție de epidemiologia bolilor, de situațiile epidemiologice speciale și de contextul social al pacienților.” (legea 243 din 6 noiembrie 2020)

Cum se poate implica personalul din farmacie? Aflați răspunsul și vă puteți exprima opinia la Farma Practic, în 9 și 10 aprilie!

 

Ne vor fi alături Farm. Iulian Bounegru cu tema “Somnul prevenție și trezirea depresiei”, Dr. Ioana Vodă (ORL) cu o temă incitantă “De la spălătura auriculară la prevenirea pierderii auzului”, Dr. și deputat Adrian Wiener cu informații actuale despre legea care reglementează acizii grași trans din alimente, care intră în vigoare chiar în aprilie și cu informații despre stadiul în care se află legea educației medicale.

În premieră, Dr. Daniela Cîrnațu ne va fi alături pe drumul deloc usor al “mențiunilor de sănătate de pe etichete” și tot în premieră va fi prezent la webinar Dr. Cristian Furău cu un subiect care ne preocupă pe toți: contracepția (inclusiv cea de urgență) și prevenirea bolilor cu transmitere sexuală.

Debutează la Farma Practic Farm. Ana Maria Colgiu cu o temă pentru care ne puteți trimite deja întrebari, pentru că face referire la relația între interacțiunile medicamentoase în tratamentul Sars Cov și prevenție.

Așa cum v-am obișnuit deja, a doua sesiune de sâmbătă este concepută sub forma de dezbatare, moderată de Farm. Marius Călin Cherecheș! Vă puteți înscrie de acum la cuvânt, doar să ne scrieți că doriți asta!

Continuăm să aflăm cum s-au repoziționat farmaciile în alte tări și vom avea invitați farmaciști români din afara țării!


V-am pregătit multe alte subiecte despre care am aflat la edițiile anterioare că sunt de interes pentru dumneavoastră!

E momentul să dați click:

 

Click aici: http://houston.ro/farmapractic/ pentru a gasi usor formularul de inscriere, modalitatile de plata si contactul persoanelor de suport!